Ingrediënten:

• 300 gram cherrytomaten
• Zeezout
• 4 takjes tijm
• Olijfolie
• 2 teentjes knoflook
• 85 grams rucola
• Balsamico dressing
• Burrata
• Pijnboompitten

Bereiding:

Stap 1
Verwarm de oven voor op 100 graden. Leg een bakpapiertje op een bakplaat. Snijd de tomaatjes door midden en leg open neer op de bakplaat. Besprenkel deze met zeezout, tijm, olijfolie en knoflook. Bak deze 45 minuten (of liever langer) af.

Stap 2
Pak een serveerschaal, leg hier de rucola in. Drizzle wat balsamico dressing over de rucola en leg de tomaatjes hierop. Breek de burrata open en leg op de tomaten. Top af met balsamico dressing en pijnboombitten. 

Bereiding: Stap 1 Verwarm de oven voor op 100 graden. Leg een bakpapiertje op een bakplaat. Snijd de tomaatjes door midden en leg open neer op de bakplaat. Besprenkel deze met zeezout, tijm, olijfolie en knoflook. Bak deze 45 minuten (of liever langer) af. Stap 2 Pak een serveerschaal, leg hier de rucola in. Drizzle […]

Tags: Italiaans / salade