Ingrediënten:

• 400 gram Kipfilet
• Zout en peper
• 2 (rode) paprika’s
• 6 bosuien
• 1 teen knoflook fijn
• 30 gram verse koriander
• 1 blikje mais (120 gram)
• 300 gram geraspte kaas
• Cheddarkaas
• 1 el sambal oelek
• 8 tortillawraps

Bereiding:

Stap 1
Snijd de kipfilet in blokjes en giet wat olijfolie in een pan. Bak de kip hierin gaar met zout en peper. 

Stap 2
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijdt in kleine blokjes. Snijd de bosuien in dunne ringetjes, hak de knoflook fijn en de korianderblaadjes grof. Doe in een bak en meng de mais, de geraspte kaas, de kip, de knoflook en de sambal hierdoor. 

Stap 3
Doe wat olijfolie in een pan en leg je tortillawrap hierop, vul de helft met de vulling, leg hier een plakje cheddarkaas op en bak tot krokant, draai hem halverwege om. Doe dit met alle tortillawraps. Enjoy!

 

Bereiding: Stap 1 Snijd de kipfilet in blokjes en giet wat olijfolie in een pan. Bak de kip hierin gaar met zout en peper.  Stap 2 Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijdt in kleine blokjes. Snijd de bosuien in dunne ringetjes, hak de knoflook fijn en de korianderblaadjes grof. Doe in een bak […]

Tags: Mexicaans / wraps