Ingrediënten:
• 1 ei
• 30 ml vanille vodka
• 30 ml passoa
• 45 ml passievruchtsap
• 5 ml limoensap
• 1 passievrucht

Bereiding:

Pak je cocktailshaker en voeg de helft eiwit van een ei toe. Pak een barmaatje en schenk de de vanille vodka, passoa, passievruchtsap en het limoensap erbij. 

Voeg ijs toe in de shaker voor je gaat shaken. Even krachtig shaken tot je een frostlaagje krijgt. Schenk je mix eruit zonder ijs in een (gekoeld) martiniglas. Snijd je passievrucht door midden en leg deze in je drankje.

TIP! Dien er een klein glaasje bubbels bij op.

Bereiding: Pak je cocktailshaker en voeg de helft eiwit van een ei toe. Pak een barmaatje en schenk de de vanille vodka, passoa, passievruchtsap en het limoensap erbij.  Voeg ijs toe in de shaker voor je gaat shaken. Even krachtig shaken tot je een frostlaagje krijgt. Schenk je mix eruit zonder ijs in een (gekoeld) […]

Tags: Cocktails / passievrucht