Ingrediënten:

• 600 gram ossenhaas
• Barbecue kruiden

Bereiding:

Stap 1
Steek je barbecue aan. Hou je ossenhaas uit de koelkast, en maak op smaak met barbecue kruiden rondom.

Stap 2

Steek je thermometer erin tot die in het midden zit en leg de ossenhaas op de barbecue.

Stap 3
Draai je stuk vlees elke 10 minuten en hou goed de temperatuur in de gaten.

Stap 4
Wanneer je vlees 44 graden is, mag deze van de barbecue af, snijd je hem in plakken en schroei je hem nog 10 seconde kort dicht. Enjoy!

Bereiding: Stap 1 Steek je barbecue aan. Hou je ossenhaas uit de koelkast, en maak op smaak met barbecue kruiden rondom. Stap 2 Steek je thermometer erin tot die in het midden zit en leg de ossenhaas op de barbecue. Stap 3 Draai je stuk vlees elke 10 minuten en hou goed de temperatuur in […]