Ingrediënten:

• 10-12 kleine krieltjes
• Olijfolie
• Peper en zout
• Kruiden naar keuze, denk aan paprika poeder, chilipoeder, oregano

Bereiding:

Stap 1
Verwarm je airfryer voor op 200 graden. Zet een pan met water op, laat dit koken. Kook je aardappelen ongeveer 8 minuten, tot je er met je vork in kan prikken. Giet af en leg op een plank.

Stap 2
Pak een glas of iets anders met een platte onderkant, plet voorzichtig de aardappelen, maar niet te ver.

Stap 3
Maak een marinade van olijfolie, peper, zout, oregano, chilipoeder en paprikapoeder. Smeer dit met een kwastje over de boven- en onderkant van de geplette aardappelen.

Stap 4
Leg de aardappelen naast elkaar in de airfryer en bak 10 minuten tot krokant. Serveer met wat verse kruiden of je favo dip en enjoy!

Bereiding: Stap 1 Verwarm je airfryer voor op 200 graden. Zet een pan met water op, laat dit koken. Kook je aardappelen ongeveer 8 minuten, tot je er met je vork in kan prikken. Giet af en leg op een plank. Stap 2 Pak een glas of iets anders met een platte onderkant, plet voorzichtig […]