Gepofte aardappelen

Ingrediënten:

• 6-8 aardappels
• 4 el creme fraiche
• Basilicum
• Bieslook
• Dille
• Tijm
• 1 teentje knoflook
• Zout en peper naar smaak

Bereiding:

Stap 1

Verwarm je oven voor op 2000 graden Celsius. Leg je aardappels in een schaal. Ik heb een schaal met zout gevuld waar ze op liggen, dat zorgt voor extra smaak. Je kan dit ook overslaan. Pak de schaal luchtdicht in met aluminium, zorg dus goed dat de randjes dichtgeknepen zitten. Bak de aardappelen in 60 minuten gaar.

Stap 2
Voor de saus, schep de creme fraiche in een schaal, voeg daar je fijngesneden kruiden aan toe samen. Snijd je teentje knoflook grof en bestrooi met zout, “smelt” de knoflook door het te pletten met je mes. Voeg je peper toe en roer door, serveer over je aardappelen heen en enjoy!

Bereiding: Stap 1 Verwarm je oven voor op 2000 graden Celsius. Leg je aardappels in een schaal. Ik heb een schaal met zout gevuld waar ze op liggen, dat zorgt voor extra smaak. Je kan dit ook overslaan. Pak de schaal luchtdicht in met aluminium, zorg dus goed dat de randjes dichtgeknepen zitten. Bak de […]