Ingrediënten:

• 1 bloemkool
• Olijfolie
• Peper en zout
• 1 bakje verse koriander
• 2 el zhug
• Witte kaas
• Parmezaan
• Granaatappelpitjes
• 3 lente ui

Bereiding:

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden . Verwijder de bladeren van de bloemkool en snijd in stukken. Leg op een bakplaat met bakpapier en sprenkel hier wat olijfolie doorheen en bestrooi met wat zout en peper. Bak af in 25-30 minuten tot goudbruin.

Stap 2
Snijdt de verse koriander grof, brokkel de witte kaas af, rasp de parmezaanse kaas en snijdt 3 lente uien in ringetjes. Pak een kom en voeg alles samen. Enjoy! 

Bereiding: Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden . Verwijder de bladeren van de bloemkool en snijd in stukken. Leg op een bakplaat met bakpapier en sprenkel hier wat olijfolie doorheen en bestrooi met wat zout en peper. Bak af in 25-30 minuten tot goudbruin. Stap 2 Snijdt de verse koriander grof, brokkel […]

Tags: Oosters / salade