Bietencarpaccio

Ingrediënten:

• 1 rode biet
• Olijfolie
• Een handje walnoten
• Een handje geitenkaasbolletjes
• Honing
• 3 plakken komkommer in de lengte

Bereiding:

Stap 1
Snijdt dunne plakjes van je biet, doe dit met een dunschiller of een mandoline. Verdeel deze over je borden en schenk er een beetje olijfolie overheen.

Stap 2
Verdeel de walnoten en geitenkaas eroverheen en drizzle wat honing eroverheen. Snijdt de komkommer plak door in de lengte, rol op en maak er een roosje van. Garneer de bietencarpaccio en voila, enjoy!

Bereiding: Stap 1 Snijdt dunne plakjes van je biet, doe dit met een dunschiller of een mandoline. Verdeel deze over je borden en schenk er een beetje olijfolie overheen. Stap 2 Verdeel de walnoten en geitenkaas eroverheen en drizzle wat honing eroverheen. Snijdt de komkommer plak door in de lengte, rol op en maak er […]