Ingrediënten:

 225 gram bloem
• 1 tl bakpoeder
• 
1 tl baking soda
• 
Snufje zout
• 
3 grote bananen
• 
180 gram suiker
• 
1 ei
• 
80 ml vloeibare boter
• 
3 handjes blauwe bessen

Bereiding:

Stap 1

Verwarm je oven voor op 175 graden. Vet je muffinvormpjes in met wat vloeibare boter. Zeef je bloem met de bakpoeder, baking soda en de zout, zet apart.

Stap 2
Prak je bananen, voeg deze toe in je mengkom  samen met de suiker, het ei en de vloeibare boter. Mix op medium speed tot dit helemaal gemixt is, voeg het bloem mixture toe tot dit helemaal 1 massa is.

Stap 3
Voeg de blauwe bessen toe en spatel erdoorheen. Schep met een ijsschep de muffin vormpjes tot 2/3 vol. Zet in de oven en bak af in 20 – 25 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Check of ze goed zijn om met een saté prikker erin te prikken, komt die er schoon uit dat zijn ze goed.

Stap 4
Laat ze grotendeels afkoelen in de bakvorm, haal ze na een kwartier eruit en laat ze nog op een rooster afkoelen. Enjoy!

Bereiding: Stap 1 Verwarm je oven voor op 175 graden. Vet je muffinvormpjes in met wat vloeibare boter. Zeef je bloem met de bakpoeder, baking soda en de zout, zet apart. Stap 2 Prak je bananen, voeg deze toe in je mengkom  samen met de suiker, het ei en de vloeibare boter. Mix op medium […]