Ingrediënten:

• 2 rode paprika’s
• Tomatenblokjes uit blik
• Slagroom light
• Peper en zout naar smaak
• 1 el Italiaanse kruiden
• 1 teentje knoflook
• 100 gram garnalen
• 1 el chilipoeder
• 300 gram orecchiette of andere soort pasta
• 1 rode ui
• 2 el pijnboompitten
• 3 of 4 mini burrata’s

Bereiding:

Stap 1

Verwarm je oven voor op 180 graden en snijdt je paprika’s in grote stukken. Smeer ze in met eat olijfolie en grill ze 30 minuten.

Stap 2
Doe de paprika’s in een blender, voeg de tomatenblokjes, slagroom, peper, zout, Italiaanse kruiden en knoflook erbij toe. Blend dit tot een saus.

Stap 3
Voeg wat olijfolie toe in een pan en bak hier de garnalen met de chilipoeder in, sla deze stap over voor een vega variant. Kook ondertussen de pasta gaar zoals op de verpakking staat.

Stap 4
Snipper de rode ui en voeg deze toe bij de garnalen. Rooster de pijnboompitten op een laag vuurtje. Voeg de saus toe bij de garnalen en vervolgens de pasta. Roer dit door elkaar en schep op een bord, verdeel de pijnboompitten eroverheen en leg er een mini burrata op. Voeg er voor wat extra spice wat chilivlokken toe. Enjoy!

Bereiding: Stap 1 Verwarm je oven voor op 180 graden en snijdt je paprika’s in grote stukken. Smeer ze in met eat olijfolie en grill ze 30 minuten. Stap 2 Doe de paprika’s in een blender, voeg de tomatenblokjes, slagroom, peper, zout, Italiaanse kruiden en knoflook erbij toe. Blend dit tot een saus. Stap 3 […]