10 min.
Het perfecte gepocheerde ei

1 pers.
Ingrediënten:
• Azijn
• Een ei
• Toast
• 1/2 avocado
• Peper en zout naar smaak
Helemaal trendy maar toch nog lastig om zelf onder de knie te krijgen: het perfecte gepocheerde ei. Zo maak je hem!
Bereiding:
Stap 1
Zet een pan met water op, laat het koken. Voeg een flinke scheut azijn toe en laat de boterham(men) alvast toasten.
Stap 2
Zet het vuur lager als het kookt, breek je ei open zo dicht mogelijk boven het water en zet je wekker op 4 minuten.
Stap 3
Pak een spatel en voel na 30 seconden of het ei niet aan de onderkant vastzit, maak het zo nodig los. Snijd ondertussen je avocado in plakjes en leg op de toast.
Stap 4
Haal na 4 minuten je ei uit het water met een schuimspaan en dep af met wat keukenpapier. Schep hem op je avocado toast, top af met peper en zout naar smaak en voila, je perfecte gepocheerde eitje. Enjoy!
Helemaal trendy maar toch nog lastig om zelf onder de knie te krijgen: het perfecte gepocheerde ei. Zo maak je hem! Bereiding: Stap 1 Zet een pan met water op, laat het koken. Voeg een flinke scheut azijn toe en laat de boterham(men) alvast toasten. Stap 2 Zet het vuur lager als het kookt, breek […]